Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2011 07:53 - Старите ергени на новото време
Автор: nefritenprusten Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2100 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не знам дали сте имали злощастието, мили дами да се сблъскате с един, в последно време доста често срещан тип ергени. Ако сте имали късмет да се разминете из между капките, задължително запалете свещ и благодарете Богу, че ви е отървал.

 

Говоря за старите ергени на новото време.

Мъже, които требят под път и над път, как видиш ли ти те много искат да се оженят и да сменят памперси, но на жените нещо им е мръднало. Това обикновено са мъже минали и задминали 30те години. Мъже, които са имали повече от един шанс, но назад във времето приоритетите им са били други. В периода на отдалата им се възможност са имали други цели и стремежи.
На дневен ред, вече една идея по- зрели и около 10тина години по- стари забелязват, че мнозинството от техният набор имат деца, ако не деца, поне съпруги. Нашите ергени обаче, са свикнали да са с млади жени, пардон- момичета. Дори да не кажем тинейджърки, според зависи кой как разбира възрастовата граница от едното към другото. Свикнали са, да са  предпочитани и харесвани от младите жени и дори в случаите и пътите, в които не са, те отново се смятат за най- желаните в цялото заведение. С оглед на факта, че вече бавно и славно слизат от сцената, прадвид годините си, доста, доста често се случва да не са чак толкова желани, но това не е от никакво значение, защото там, в своите мозъци те хич, дори не се смятат за стари, последно пък за залязващи.

В повечето случай, средата в която се движат самите те, не позволява срещи с момичета над 20... Отделен е въпросът, че  дори и да имаха златният шанс на компанията на жена, в тяхната възрастова категория, едва ли то тя би била неомъжена, без деца или поне без ангажимент в лицето на мъж до нея.
И така... не са само жените на кръстопът, да знаете. Малко съжалявам аз, тези момчета. Деца в телата на големи, големи мъже... Не е ли детинско сякаш  според вас това държание?! Да кажем инфантилно... Защо търсят и искат да имат домашния уют, слад като така, явно им е добре!? Защото им е жизнено важно или защото е време да играят на игрите, на които и техните връстници. Един ерген някога ми каза ‘’Не искам съучениците на детето ми да го питат -Дядо ти ли е дошъл на родителска среща?’’






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nefritenprusten
Категория: Лични дневници
Прочетен: 55034
Постинги: 13
Коментари: 43
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930